Aanmeldformulier 50-jarig jubileum dames en meisjesvoetbal

0/1 vragen beantwoord

Via dit formulier kun je jezelf of iemand anders aanmelden voor het 50-jarig jubileum van het dames en meisjesvoetbal van SV Venray.

Op zaterdag 3 juni 2023 vieren we met zo veel mogelijk (oud) speelsters, leiding en trainers het 50-jarig jubileum van het dames en meisjesvoetbal bij SV Venray.

Het programma is als volgt:
- 14.00 uur – Voetbal clinic
Meiden die voetballen of misschien op voetbal willen krijgen op het hoofdveld een voetbal clinic. 

- 15.00 uur – Reünie alle (oud) speelsters, leiders en trainers van de dames en meisjesafdeling van SV Venray
Bij het hoofdveld wordt ieder ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Het hoofdveld is mooi aangekleed. Er is gelegenheid om op de tribune en naast het hoofdveld bij te kletsen met oude bekenden.

- 16.00 uur – Jubileumwedstrijd
Oud speelsters halen de voetbalspullen uit de kast en gaan nog één keer op het hoofdveld staan om met oud teamgenoten een potje te voetballen. We gaan nu uit van 3x 20 minuten voetballen. Zodra we weten hoeveel oud speelsters willen deelnemen kunnen we dit concreet maken. 

- 18.00 uur – Barbecue
Samen met speelsters, oud speelsters, leiders en trainers wordt er samen gegeten. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van €12,50. Dit dient bij aanvang van de barbecue betaald te worden. Zodra men heeft betaald krijgt men een stempel of bandje en kun je aanvallen. 

- 19.30 uur – Jubileumfeest
Speelsters, oud speelsters, leiders, trainers, verzorgers, aanhang en andere clubleden vieren samen het 50-jarig jubileum van het dames en meisjesvoetbal van SV Venray in de kantine.