Brunssum Samen aan zet

0/8 vragen beantwoord

Vele Brunssummers hebben wel een idee over wat er fijn is aan het leven in Brunssum, maar ook van wat er beter kan.

Met het project Brunssum – Samen aan zet verbinden we Brunssumse ideeën en zoeken we uit waar het gesprek in Brunssum nu écht over gaat. Wat leeft er in de Brunssumse wijken? Waar zouden we echt mee aan de slag moeten en hoe zorgen we ervoor dat jij als Brunssumer de ingrediënten hebt om van jouw idee voor Brunssum een succes te maken?

De onderstaande vragen halen op wat de gemeenschap van Brunssum belangrijk vindt. Na de vakantie zullen de belangrijkste onderwerpen worden verdiept. De gemeenschap bepaalt zelf welke onderwerpen verdiept zullen worden.

 

Alvast dankjewel voor jouw deelname! 

 

Wat maakt Brunssum uniek?

We kennen allemaal die mooie voorbeelden van initiatieven in Brunssum of onze straten en wijken. Zaken die je trots op Brunssum maken.

Stel je hebt de mogelijkheid om in Brunssum iets te veranderen, wat zou je dan doen? Wat houdt je bezig, wat zijn je wensen? Dat kunnen hele kleine wensen zijn, maar ook hele grote dromen.

De eigen straat of buurt

We kijken nu naar jouw straat of buurt. Ook op straat en buurtniveau kunnen we de handen ineen slaan om de gemeenschap en omgeving een stukje mooier te maken.

(Beschrijf hier in één of enkele kernwoorden het onderwerp. De toelichting kun je bij de volgende vraag noteren.)

Tot slot

(Meerdere antwoorden mogelijk. Er wordt vertrouwelijk omgegaan met jouw gegevens. Wanneer je jouw e-mailadres invult bij de antwoordmogelijkheid over de nieuwsbrief, word je aangemeld voor de nieuwsbrief. Enkel hiervoor wordt je e-mailadres gebruikt.)

Om op hoofdlijnen te kunnen zien wie meegedacht hebben met deze vragenlijst, vragen we je enkele achtergrondgegevens. Deze gegevens worden anoniem verwerkt en zijn niet te herleiden naar jou persoonlijk. De totale gegevens worden gebruikt om te evalueren of alle buurten, leeftijden etc. hebben deelgenomen.