Onafhankelijk burgerpanel Ambtenarenpanel

Wat leuk dat u lid wilt worden van het Ambtenarenpanel.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van het Ambtenarenpanel hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van het Ambtenarenpanel overeen met de totale opbouw van de ambtenaren in Nederland. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van het Ambtenarenpanel is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te alle tijden anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt geen bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor het Ambtenarenpanel en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij het Ambtenarenpanel en dank voor uw aanmelding!

(Het abonnement wordt naar het emailadres gestuurd dat u heeft doorgegeven bij de aanmelding)