Onafhankelijk Ambtenarenpanel

Wat leuk dat je lid wilt worden van het Ambtenarenpanel.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van het Ambtenarenpanel hebben we een aantal demografische gegevens van je nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van het Ambtenarenpanel overeen met de totale opbouw van de ambtenaren in Nederland. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van het Ambtenarenpanel is.

Je naam hoef je niet op te geven, je blijft te alle tijden anoniem. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden en je e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door jouw gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en jouw privacy, klik je op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

Je ontvangt geen bevestigingsmail van jouw aanmelding. Na het invullen en verzenden van jouw gegevens ben je automatisch aangemeld voor het Ambtenarenpanel en krijg je op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij het Ambtenarenpanel en dank voor jouw aanmelding!

(Het abonnement wordt naar het emailadres gestuurd dat u heeft doorgegeven bij de aanmelding)