Onafhankelijk burgerpanel Parkstad Panel

Wat leuk dat u lid wilt worden van het Parkstad Panel.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van het Parkstad Panel hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van het Parkstad Panel overeen met de totale opbouw van de inwoners uit de streek Parkstad. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van het Parkstad Panel is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor het Parkstad Panel en het Tip-burgerpanel in uw gemeente en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij het Parkstad Panel en dank voor uw aanmelding!

(Als u zich aanmeldt voor het Parkstad Panel, wordt u ook automatisch aangemeld voor het Tip-Burgerpanel in uw gemeente. In het Tip-Burgerpanel wordt u over lokale onderwerpen geraadpleegd. U kunt altijd zelf bepalen om wel of niet deel te nemen aan een onderzoek, ook is afmelden te allen tijde mogelijk.)