Onafhankelijk burgerpanel TipBeekdaelen

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipBeekdaelen.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipBeekdaelen hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipBeekdaelen overeen met de totale opbouw van de inwoners uit de gemeente Beekdaelen. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipBeekdaelen is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipBeekdaelen en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipBeekdaelen en dank voor uw aanmelding!

(Bij het instemmen geeft u toestemming dat we u mogen toevoegen als deelnemer van het Parkstad Panel. Het Parkstad Panel is een initiatief van IBA Parkstad en Stadsregio Parkstad-Limburg om inwoners te betrekken bij de toekomst van de regio. Het Parkstad Panel is geïnitieerd om zo burgers te betrekken in het nadenken over de toekomst van de regio Parkstad-Limburg.)