Onafhankelijk burgerpanel TipEijsdenMargraten

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipEijsdenMargraten.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipEijsdenMargraten hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipEijsdenMargraten overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Eijsden-Margraten. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipEijsdenMargraten is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipEijsdenMargraten en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipEijsdenMargraten en dank voor uw aanmelding!