Onafhankelijk burgerpanel TipEtten-Leur

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipEtten-Leur.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipEtten-Leur hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipEtten-Leur overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Etten-Leur. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipEtten-Leur is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipEtten-Leur en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipEtten-Leur en dank voor uw aanmelding!