Onafhankelijk burgerpanel TipGemertsNieuwsblad

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipGemertsnieuwsblad.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipGemertsnieuwsblad hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipGemertsnieuwsblad overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Gemert. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipGemertsnieuwsblad is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipGemertsnieuwsblad en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipGemertsnieuwsblad en dank voor uw aanmelding!