Onafhankelijk burgerpanel TipLaarbeek

Wat leuk dat je lid wil worden van TipLaarbeek.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipLaarbeek hebben we een aantal demografische gegevens van je nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipLaarbeek overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Laarbeek. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipLaarbeek is.

Je naam hoef je niet op te geven, je blijft te allen tijde anoniem. jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden en jouw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door jouw gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en jouw privacy, klik je op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

Je ontvangt een bevestigingsmail van jouw aanmelding. Na het invullen en verzenden van jouw gegevens ben je automatisch aangemeld voor TipLaarbeek en krijg je op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipLaarbeek en dank voor jouw aanmelding!