Onafhankelijk burgerpanel TipLaarbeek

Wat leuk dat uw lid wil worden van TipLaarbeek.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipLaarbeek hebben we een aantal demografische gegevens van uw nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipLaarbeek overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Laarbeek. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipLaarbeek is.

Je naam hoef uw niet op te geven, uw blijft te allen tijde anoniem. uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door uw gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klik uw op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

Je ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens ben uw automatisch aangemeld voor TipLaarbeek en krijg uw op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipLaarbeek en dank voor uw aanmelding!