Onafhankelijk burgerpanel TipLimburg

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipLimburg.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipLimburg hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipLimburg overeen met de totale opbouw van alle Limburgers. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipLimburg is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding voor het burgerpanel van uw gemeente. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor het Tip-burgerpanel van uw gemeente en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipLimburg en dank voor uw aanmelding!

(Hiermee bedoelen we de vier cijfers én de twee letters. Bijvoorbeeld 1234AB)