Onafhankelijk burgerpanel TipMaastricht

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipMaastricht.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipMaastricht hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipMaastricht overeen met de totale opbouw van de inwoners uit gemeente Maastricht. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipMaastricht is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipMaastricht en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipMaastricht en dank voor uw aanmelding!