Onafhankelijk burgerpanel TipNeder-Betuwe

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipNeder-Betuwe.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipNeder-Betuwe hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipNeder-Betuwe overeen met de totale opbouw van de inwoners uit Neder-Betuwe. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipNeder-Betuwe is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipNeder-Betuwe en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipNeder-Betuwe en dank voor uw aanmelding!