Onafhankelijk burgerpanel TipVijfheerenlanden

Wat leuk dat u lid wilt worden van TipVijfheerenlanden.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipVijfheerenlanden hebben we een aantal demografische gegevens van u nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipVijfheerenlanden overeen met de totale opbouw van de inwoners uit de gemeente Vijfheerenlanden. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipVijfheerenlanden is.

Uw naam hoeft u niet op te geven, u blijft te allen tijde anoniem. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden en uw e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door u gegeven antwoorden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, klikt u op de algemene voorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

U ontvangt een bevestigingsmail van uw aanmelding. Na het invullen en verzenden van uw gegevens bent u automatisch aangemeld voor TipVijfheerenlanden en krijgt u op korte termijn een e-mail met een uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Alvast welkom bij TipVijfheerenlanden en dank voor uw aanmelding!