Onafhankelijk burgerpanel TipHeerlen

Wat leuk dat je lid wilt worden van TipHeerlen.

Om deel te kunnen nemen aan de onderzoeken (ook wel raadplegingen genoemd) van TipHeerlen hebben we een aantal demografische gegevens van je nodig. Deze gegevens worden uitgevraagd om te kijken in hoeverre de onderzoeken representatief zijn. Met andere woorden, in hoeverre komt de opbouw van de deelnemers van TipHeerlen overeen met de totale opbouw van de inwoners in Heerlen. Zo kunnen we meten hoe betrouwbaar het onderzoek van TipHeerlen is.

Je hoeft je naam niet op te geven, je blijft te allen tijde anoniem. Je e-mailadres kan niet gelinkt worden aan de door jou gegeven antwoorden en je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Voor verdere informatie over de deelnemersvoorwaarden en uw privacy, bekijk de deelnemersvoorwaarden onderaan dit aanmeldformulier.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Na het invullen en verzenden van je gegevens ben je automatisch aangemeld voor TipHeerlen

Alvast welkom bij TipHeerlen en dank voor je aanmelding!

(Hiermee bedoelen we de vier cijfers én de twee letters. Bijvoorbeeld 1234AB)

(Bij het instemmen geeft u toestemming dat we u mogen toevoegen als deelnemer van het Parkstad Panel. Het Parkstad Panel is een initiatief van IBA Parkstad en Stadsregio Parkstad-Limburg om inwoners te betrekken bij de toekomst van de regio. Het Parkstad Panel is geïnitieerd om zo burgers te betrekken in het nadenken over de toekomst van de regio Parkstad-Limburg.)